SpamExperts Spamfilter

"Simply SpamFree" - dit is het motto van SpamExperts en betekent: als u ons uw spam probleem toevertrouwt, heeft u niet meer dan 5 minuten nodig om het filter te activeren en te genieten van email 'the way it was meant to be'.

Onbeperkt
Er is afscheid genomen van ouderwetse per-gebruiker gebaseerde prijs-modellen. We begrijpen dat het niet haalbaar is voor u om te betalen per inbox, vooral als u er veel beheerd die nauwelijks traffic hebben. Daarom bieden wij u ONBEPERKTE gebruikersaantallen en connecties per domein, de eerlijkste prijsstelling op de markt.


Werking en uitleg
Ruim 97% van al het emailverkeer is spam. En als de voorspellingen waar blijken, dan wordt dat percentage alleen maar hoger en hoger. Dat betekent dat uw en onze mailservers vrijwel onafgebroken aan het werk zijn om alleen maar spam tegen te houden. Met het SpamExperts spamfilter hoeft u dat niet meer zelf op te lossen, want al uw mail wordt eerst opgevangen door een server cluster met daarop filters van SpamExperts. Deze filteren alle spam eruit en sturen alleen nog de goede mails door naar uw mailbox.

spamexperts spam filter

De kracht van SpamExperts is de uiterst verfijnde selectie die het filter maakt. Waar normale spam filters werken met vooraf ingestelde parameters, passen de filters van SpamExperts zichzelf voortdurend aan aan de veranderende technieken die spammers gebruiken. Inkomende mail wordt grondig geanalyseerd door de SpamExpert filters en het gedrag van spammers wordt zodoende op de voet gevolgd.
Dankzij het zelf-lerende spam filter van SpamExperts blijft u spammers telkens een stap voor.

Veiligheid: Spam-, Virus-, Phishing, Malware-filter
Nauwkeurig: 99,98% filer-ratio, 0,0001% false-positives

Prijs: €17,50 per domein per jaar, excl. BTW.